Voor een job met zekerheid!

Allround monteur beveiligingstechnieken (m/v)

Wilrijk

Bedrijf:

Als een specialist in "totaal-beveiliging" voor de petroleum sector alsook de retail sector, levert, installeert en onderhoudt onze klant naast haar volledig in-house ontwikkelde recorder PumpWatch en StoreWatch ook inbraakbeveiligings- en toegangssystemen. Vanuit de vraag van de klant bieden zij innovatieve beveiligingsoplossingen aan die inzicht en impact geven in de processen van de klant. Dankzij een eigen ontwerp- en ontwikkelafdeling aangevuld met installatie- en service teams over gans de Benelux, is onze klant in staat om te groeien als een specialist in deze marktsegmenten. Om deze groei te verzekeren zijn zij op zoek naar een allround monteur voor beveiligingssystemen.


Functieprofiel:

Als allround monteur sta je in voor het monteren en installeren van allerlei beveiligingssystemen. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor het onderhoud en doe je herstellingen specifiek voor de beveiliging van tankstations, petroleumdepots en retailketens. Het gaat dan over beveiligingssystemen zoals camerabewaking, brandbeveiliging, inbraakbeveiliging en toegangscontrolesystemen. De werkzaamheden worden gecoördineerd vanuit Antwerpen. Je voert de werkzaamheden uit bij onze klanten in België maar ook Luxemburg behoort tot ons voorzieningengebied.


Verwacht:

Voor deze functie ben je in het bezit van minimum een A2 diploma in de richting elektriciteit, elektronica of stuur- en beveiligingstechnieken. Beschik je daarnaast over een attest B-VCA of wet Tobback dan is dit een plus, zoniet is er een mogelijkheid om dit binnen de firma te behalen. Heb je kennis over laagspanning dan is dit zeker mooi meegenomen. Je bent iemand die leergierig is en sterk gemotiveerd, met bovendien een echte hands-on-mentaliteit. Je kan zowel zelfstandig als samenwerken; sociaal vaardig zijn is hierbij van belang. Je werkt nauwkeurig en resultaatgericht, doch zonder de klantgerichtheid te verliezen. De job vraagt dat je je flexibel kan opstellen. Het is namelijk de bedoeling dat je na je opleidingsperiode deel gaat uitmaken van een wachtploeg met beurtsysteem. Tot slot ben je perfect Nederlandstalig, spreek je daarbovenop een aardig mondje Frans dan is dit mooi meegenomen.


Aanbod:

Onze klant biedt jou onmiddellijk een vaste job aan binnen een sterke firma. Je komt terecht in een jong en dynamisch team. Jouw functie is er een met veel verantwoordelijkheid die vergoed wordt met een marktconform salaris aangevuld met extralegale voordelen. Deze houden in: maaltijdcheques, woon-werk-vergoeding en een hospitalisatieverzekering.

 

Trefwoorden: Monteur, Technieker, Servicetechnieker, Onderhoudstechnieker, Onderhoudstechnicus, Installateur, Plaatser, Hersteller, Beveiliging, Security

Solliciteer nu
share:   Facebook LinkedIn Twitter Google