Voor een job met zekerheid!

Depanneur koeltechniek/ Horecatoestellen (m/v)

Nieuwpoort

Bedrijf:

JTK koeltechniek uit Nieuwpoort is een jong familiebedrijf dat instaat voor de verkoop, installatie en onderhoud van horecamateriaal en koeltechnische installaties. De klanten van dit snelgroeiend bedrijf zijn actief binnen de horeca en de (voedings)industrie in de regio West- en Oost-Vlaanderen (tot Gent) of in Noord-Frankrijk. In dit kleine maar dynamische team is een plaats vrij voor een koeltechnisch depanneur. 


Functieprofiel:

Naargelang je opleidingsachtergrond, interesse en ervaring sta je in voor het herstellen, opstarten en onderhouden van grootkeuken materialen / koeltechnische installaties, airconditioning en warmtepompen. Je werkt 80% op verplaatsing en 20% in het atelier.


Verwacht:

Je werkt graag op verplaatsing bij klanten die professioneel actief zijn met voeding en hebt het inzicht en de kennis om zelfstandig pannes op te sporen, ze op te lossen en te voorkomen in de toekomst. Je neemt graag verantwoordelijkheid en vindt het belangrijk om verzorgd werk af te leveren. Je beschikt over een rijbewijs B.


Aanbod:

JTK Koeltechniek biedt je een vast contract en alle nodige bijscholing en opleiding, zowel extern als op de werkvloer. Je krijgt een zeer afwisselende job en grote werkzekerheid en je wordt opgenomen in een familiale kmo met veel aandacht voor de individuele werknemer en een goede teamgeest. Ten slotte staat dit bedrijf garant voor een correcte en motiverende verloning aangevuld met een bedrijfswagen, maaltijdcheques en een smartphone met abonnement.

 

Trefwoorden: Depanneur, Monteur, Hersteller Koeltechniek, Grootkeukens, HVAC, Servicetechnieker, Installateur, Plaatser, Ventilatie, Airco

Solliciteer nu
share:   Facebook LinkedIn Twitter Google