Voor een job met zekerheid!

Monteur horecatoestellen (m/v)

Nieuwpoort

Bedrijf:

JTK koeltechniek uit Nieuwpoort is een jong familiebedrijf dat instaat voor de verkoop, installatie en onderhoud van horecamateriaal en koeltechnische installaties. De klanten van dit snelgroeiend bedrijf zijn actief binnen de horeca en de (voedings)industrie in de regio West- en Oost-Vlaanderen (tot Gent) of in Noord-Frankrijk. In dit kleine maar dynamische team is een plaats vrij voor een monteur grootkeukentoestellen. 


Functieprofiel:

Naargelang je opleidingsachtergrond, interesse en ervaring sta je in voor het plaatsen, onderhouden en herstellen van allerhande toestellen (vaatwasmachines, Ijsblokmachines, keukenlijnen, dampkappen, kooklijnen, ovens edm..). Schoolverlaters komen voor deze functie ook zeker en vast in aanmerking.


Verwacht:

Je werkt graag op verplaatsing bij klanten die professioneel actief zijn met voeding. Je neemt graag verantwoordelijkheid en vindt het belangrijk om verzorgd werk af te leveren. Belangrijker dan je opleiding is je interesse in de stiel en je wil om bij te leren. Je beschikt over een rijbewijs B.


Aanbod:

JTK Koeltechniek biedt je een vast contract en alle nodige bijscholing en opleiding, zowel extern als op de werkvloer. Je krijgt een zeer afwisselende job en grote werkzekerheid en je wordt opgenomen in een familiale kmo met veel aandacht voor de individuele werknemer en een goede teamgeest. Ten slotte staat dit bedrijf garant voor een correcte en motiverende verloning aangevuld met een bedrijfswagen, maaltijdcheques en een smartphone met abonnement.

 

 

Solliciteer nu
share:   Facebook LinkedIn Twitter Google