Voor een job met zekerheid!

Projectingenieur (OOSTERWEEL)

Antwerpen

Bedrijf:

Artes Depret, Artes Roegiers, Artes TWT en Artes Woudenberg, één voor één gekende aannemingsbedrijven met hun eigen specialisaties en bekwaamheden, vormen de fundamenten van de Artes Group. De synergie tussen deze zusterbedrijven maakt Artes Group tot een ideale partner voor alle mogelijke bouwprojecten. Niet alleen is Artes Group met haar geografische spreiding vertegenwoordigd in heel België; de wisselwerking op vlak van kennis, ervaring, personeel en materieel vormen bovendien een enorme meerwaarde voor alle stakeholders.


Functieprofiel:

Oosterweel is één van de grootste Belgische werven voor de komende jaren en wij zijn op zoek naar de juiste schakels om ons team daar neer te zetten!
Samen met meerdere collega’s van Artes Roegiers, ga je in deze THV jouw eigen rol en verantwoordelijkheden opnemen. Er zal voldoende ruimte zijn om je ding te mogen doen maar daarnaast is er ook de complementariteit en support van een uit de kluiten gewassen team.


Verwacht:

Je hebt reeds minimum 5 jaar ervaring in de burgerlijke bouwkunde als industrieel of burgerlijk ingenieur. Samen met ons wil je jouw tanden zetten in één van de grootste Belgische werven van de komende jaren. Daarvoor heb je niet enkel nood aan technische bagage maar ook kennis van contracten, vergaderingen, planning, ...


Aanbod:

Wij bieden jou een plaatsje in ons team op de werf Oosterweel. Deze en eventueel andere uitdagingen binnen Artes Roegiers garanderen jou voor lange termijn een leerrijke werkomgeving.

 

Trefwoorden: Projectingenieur, Projectleider, Werfleider, Werfverantwoordelijke, Projectmanager Bouw, Architect Bouw, Industrieel Ingenieur, Burgerlijk Ingenieur

Solliciteer nu
share:   Facebook LinkedIn Twitter Google