Voor een job met zekerheid!

Service Technicus regio Gent

Gent

Bedrijf:

JUDO Waterbehandeling GmbH is een bloeiende Duitse familieonderneming.
JUDO ontwikkelt, produceert en commercialiseert een hoogwaardig gamma in de waterbehandeling.
Zij bieden oplossingen voor filters en ontharders voor zowel de professionele markt als voor particulieren.
In Duitsland is het bedrijf een uitgesproken marktleider. De onderneming produceert overigens uitsluitend in Duitsland.
Vandaag is JUDO 15 jaar actief op de Benelux markt met een vestiging te Brussel.

Om hun team te versterken zijn ze op zoek naar een Service Technicus (m/v) voor de regio Gent.


Functieprofiel:

Als Service Technicus sta je in voor het onderhoud en herstellingswerken van huishoudelijke en industriële waterbehandelingsinstallaties. Je vertrekt van thuis uit en bezoekt de klanten met je servicewagen. Je zal instaan voor het aanmaken en vervolledigen van werkbonnen alsook ga je het productgamma vertegenwoordigen van JUDO. 

Op vrijdag ga je naar het hoofdkantoor te Jette om je stock in je servicewagen aan te vullen en de verworven werkbonnen in te leveren aan de administratieve dienst.


Verwacht:

Je genoot een opleiding A2 Elektromechanica of Elektriciteit. Ervaring in de sector is zeker een pluspunt maar geen must.  Je vertegenwoordigt het bedrijf op een professionele manier waarbij klantgerichtheid en zelfstandigheid voorop staan. Je spreekt zeer goed Nederlands, je bent in het bezit van een geldig rijbewijs B en woonachtig in de regio van Gent.


Aanbod:

Een voltijdse vaste job (38 u/week) met een onmiddellijk vast contract binnen een groeiend en stabiel bedrijf. Je kan rekenen op een motiverend salaris in functie van je ervaring en competenties, aangevuld met interessante extralegale voordelen zoals groep- en hospitalisatieverzekering, ecocheques, dagvergoeding en een servicewagen met tankkaart, gsm en i-Pad.

Verder kan je rekenen op een grondige opleiding in een aangename, informele werksfeer waarin je de kans krijgt om jezelf te ontplooien.

 

Trefwoorden: Servicetechnieker, Onderhoudstechnieker, Onderhoudsmecanicien, Mechanieker, Installateur, Hersteller, Sanitair, Waterbehandeling, HVAC, Elektricien, Elektromechanica

Solliciteer nu
share:   Facebook LinkedIn Twitter Google