Voor een job met zekerheid!

Teamleider Technische dienst (m/v)

Rumbeke

Bedrijf:

Onze klant Vanheede Environment Group (https://www.vanheede.com) werkt voortdurend aan een mooie toekomst voor u en iedereen rondom u. Maar ze hebben veel meer voor u in petto! Bent u gedreven en bereid mee te werken aan een mooiere toekomst? Word dan hun volgende medewerker en versterk hun diverse team met jouw competenties en kennis.


Functieprofiel:

Voor de site in Rumbeke zoeken wij een teamleider technische dienst voor opdrachten en projecten van elektrische en elektromechanische aard. Je staat in voor de opvolging van het preventief en curatief onderhoud van het rollend materiaal (graafmachines, wielladers, heftrucks, ...) en van de technische infrastructuur van de site Rumbeke. Daarnaast versterk je het onderhoudsteam van een sterk geautomatiseerde PMD-sorteerlijn. Samen met je collega teamleider stuur je de onderhoudsploeg en onderaannemers aan en werk je mee tijdens stilstanden (en tijdens het preventief onderhoud op woensdag en zaterdagochtend in beurtrol). Je staat in voor de technische aankoop en je maakt deel uit van de technische permanentieploeg. Je werkt in dagploeg met voldoende flexibliliteit naar permanenties toe.

 


Verwacht:

Je bent technisch geschoold en hebt ervaring in installatie- en/of onderhoudswerken. Daarnaast ben je Nederlandstalig met noties Frans en Engels en vertrouwd met een PC omgeving. Je woont in de ruime (straal 30') regio Roeselare en je bent een man/vrouw van de vloer.


Aanbod:

De rode draad doorheen Vanheede Environment Group is duurzaamheid. Zo ook binnen het HR-beleid. Dit groeibedrijf gaat voor een langetermijnrelatie, met open communicatie over hun verwachtingen en ambities. Een bonte mix van medewerkers zowel qua leeftijd, geslacht, nationaliteit en opleidingsniveau vormt een divers team met een grote verscheidenheid aan kennis, ideeën en ervaringen. Samen staan ze immers sterker. Uiteraard staat tegenover jouw inzet een vast bediendecontract met een aantrekkelijk verloningspakket.

Solliciteer nu
share:   Facebook LinkedIn Twitter Google