Voor een job met zekerheid!

Technical inside sales (m/v)

Schoten

Bedrijf:

Onze klant is gespecialiseerd in de productie en verkoop van kunststof machine-onderdelen. De productie en hoofdzetel zijn gevestigd in Duitsland. De klant is een sterk groeiend bedrijf met wereldwijd zo'n 2500 werknemers en eigen vestigingen in 30 landen.


Functieprofiel:

Je hebt een centrale rol in de uitbouw van de commerciële afdeling. Je ondersteunt het outside sales team d.m.v technische support, prospectie en nauwkeurige opvolging. Je adviseert klanten per telefoon, en verstuurt de nodige prijsoffertes. Je commercieel talent en communicatievaardigheden stellen je in staat de verkoopstrategie mee te sturen en je stempel op onze firma te drukken. Je staat in voor het proactief detecteren en ontwikkelen van verkoopkansen.


Verwacht:

Je bent een probleemoplosser met commerciële en technische feeling. Voor deze functie is ervaring niet vereist maar is wel een pluspunt. Je bent in het bezit van een Bachelor/Masterdiploma, of gelijkaardig door ervaring, en je heb interesse in techniek. Je bent een vlotte onderhandelaar met organisatorisch talent. Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands, je hebt een goede kennis van het Frans en Engels.


Aanbod:

Een aantrekkelijk salaris (vast + bonus) en Maaltijdcheques. Een vast uurrooster binnen een 39-urenwerkweek (26 dagen vakantie). Volledige opleiding in de verschillende producten. Onmiddellijke verantwoordelijkheid. Doorgroeimogelijkheid tot Productmanager.

Solliciteer nu
share:   Facebook LinkedIn Twitter Google